Koffeinistmamman

Socionomstuderande mamma med kraftigt koffeinberoende

Tröttheten från helvetet

Publicerad 2015-03-18 20:48:36 i

Jag är så himla trött just nu, det är en rent förlamande trötthet. Jag tänker att det kan ha flera orsaker, dels har ju pollensäsongen dragit igång och dels har jag en värksjukdom som brukar kunna orsaka extrem trötthet i samband med en ny omgång ont. Visserligen har jag inte särskilt ont just nu, men ibland kommer tröttheten före. Jag inser ju att jag borde ringa vårdcentralen för att kolla upp om det kan vara någon brist, men jag drar mig för det då jag fått så dåligt bemötande vid tidigare tillfällen. Förhoppningsvis blir det bättre snart, och blir det inte det så får jag väl ta tag i det där ringandet.

Annars är det tentaplugg för hela slanten som gäller just nu. På onsdag är det dags för en helkurstenta värd 5 poäng, och det skulle kännas drygt att kugga på den. Å andra sidan, kuggar jag är det bara att ladda om och göra ett nytt försök på omtentan i maj, så det borde lösa sig på något sätt. Det är inte lönt att stressa upp sig över det egentligen, jag kan ju bara göra mitt bästa och hoppas på att det räcker.

På tisdag är det dags för första utvecklingssamtalet för Marodören. Tänk att den lille bäbisen har blivit så stor att vi ska få gå på utvecklingssamtal! Det är stort, och svårt att förstå. Även om vi såklart märker att det händer saker hela tiden så fattar vi nog inte riktigt hur stor han är. Nu sover han ju dessutom inte i spjälsängen längre, så varje morgon blir jag väckt av en liten kille som med napp och snuttefilt kommer in till oss, klättrar upp i sängen vid fotändan för att sen lägga sig i mitten och gosa lite. Beroende på vad klockan är somnar vi om, andra gånger blir det bara lite gos innan han tycker det är dags att börja leka. En annan rolig grej han gjorde var när han var med mig på toa och satt på sin potta samtidigt, dock med blöja och byxor på. I alla fall då satt han där och sa "ksss", sen rev han av en bot toalettpapper som han "torkade sig" med, klättrade upp och tryckte på spolknappen på toaletten och ville sen tvätta händerna. Han har full koll! Det bådar gott inför den där potträningen jag har planlagt till i sommar när det är mindre kläder på och mer ledig tid. Om jag kommer in på sommarkurs så är det ju bara halvtid som gäller, så då tänker jag att Marodören kan gå 3*6 timmar hos dagmamman och så är vi hemma resten.Men vi får se på det. Antagningsbeskedet publiceras först 4 maj, så det är ju en stund tills jag vet.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Ha det gott världen så höres vi!




Om

Min profilbild

Koffeinisten

Koffeinberoende socionomstudent. Gift med J och mamma till Mini-marodören född 2013.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela